Zin in iets anders tijdens de video meeting?

Tijdens het spelen van een escape room moet je samenwerken met je team om tot de ontknoping van het verhaal te komen. Ideaal dus om elkaar op een andere manier te leren kennen of als teambuilding. Ook terwijl iedereen thuis werkt.

Omdat de online escape room zich volledig (je raadt het al) online afspeelt kan dit dus de ideale afwisseling zijn op de standaard video meetings. Perfect dus in tijden van thuiswerk.

Voor meer informatie kan je ons contacteren op info@thegrandescape.be.

Prijslijst de Verdwijning

BTW-plichtige klanten

Aantal personen Prijs (excl. BTW)
2 tot 6 personen
37.74 EUR per spel

Prijslijst Veritas

BTW-plichtige klanten

Aantal personen Prijs (excl. BTW)
3 tot 6 personen
47.17 EUR per spel

Zit je nog met vragen? Misschien vind je hieronder wel een antwoord. Staat je vraag er niet tussen, aarzel niet ons te contacteren.

Voor onze beide spellen geldt dat er maximaal 6 personen per team spelen. En omdat beide spellen met live begeleiding van een gamemaster zijn geldt dat er maximaal 3 groepen gelijktijdig kunnen spelen. Als jullie dus een team van 18 zijn en jullie gerust in 3 groepen willen spelen kunnen jullie gelijktijdig hetzelfde spel spelen. De grote vraag is dan enkel welk team als snelste zal eindigen.

Momenteel is onze escape room enkel open vanaf 17u op weekdagen, en vanaf 15u op vrijdag.

Als jullie een keuze hebben gemaakt en jullie met 1 spel voldoende hebben is het makkelijk te boeken via de website. Dan ben je meteen zeker van je reservatie. Geef je de factuur gegevens door in het veld ‘opmerkingen’ dan kunnen we je nadien ook nog een factuur bezorgen.

Zijn jullie met meerdere teams dan kan je ons even bellen of mailen met de keuze van je spel, aantal teams, datum en tijdslot. We maken dan de reservatie voor je aan en sturen je de factuur op.